Interieurstylist

Als jong meisje verplaatste ik elke maand alle meubeltjes in mijn slaapkamer en was ik bezig met alle mogelijkheden kwa indeling.

Een paar jaar later gaan studeren voor interieurdesigner en afgestudeerd. Echter wou ik, Melissa Burgers, niet in dienst bij een bestaand bedrijf. Ik had mijn eigen gedachten over hoe ik dit kon combineren met een winkel in het interieur.

Maar eerst adviezen gaan geven aan mensen met mijn bedrijf aan huis. dit was een leerzame en super leuke tijd maar ik wou meer..

Ik ben mijn droom gaan waar maken en hier staan we dan. Een winkel genaamd Styling by Melissa, die naam is overigens bedacht is door iemand die super creatief is en zag dat het logo nog iets was wat ik nodig had. Bedankt Frank!

Januari 2020 is de winkel open gegaan en ik wou het totaal concept aanbieden en dus heb ik voor elke dienst die ik lever de beste merken uitgekozen voor u zodat u de winkel binnen komt en denkt; dit past bij mij!

Natuurlijk geef ik nog steeds uitgebreide maar ook simpele adviezen weg omdat dit immers is waarmee ik ooit begonnen ben. maar het totaal plaatje is wel het geen wat ik het liefste doe. De winkel en het interieur is mijn passie!