Verzend en Retourbeleid

Verzend en Retourbeleid

Verzenden

Jij wilt natuurlijk je nieuwe items zo snel mogelijk in je huis kunnen zetten! Dat begrijpen wij. Dat is de reden waarom wij ons uiterste best doen om de items zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Als je op werkdagen besteld, versturen wij binnen 1 week het pakket naar DHL. Met een beetje geluk heb je binnen 1 a 2 werkdagen de nieuwe items in huis! Wanneer jouw bestelling hier wordt opgehaald door DHL ontvangt u een track en trace code. De verzendkosten zijn voor Nederland, België en Duitsland 7,87,- euro.

Wanneer je hebt gekozen voor de optie ‘ ophalen in de winkel’ zullen er natuurlijk geen extra kosten aan verbonden zijn. U ontvangt een bevestigingsmail wanneer het pakket klaarligt voor ophalen.

Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met je aankoop. Wil je toch graag iets retourneren of omruilen? Dat kan uiteraard! Wij hanteren de volgende regels:

  • –  Niet tevreden? Geld terug.
  • –  Bijna alle artikelen kunnen retour, met uitzondering van sale items.
  • –  Retourneren kan binnen 14 dagen.
  • –  Snelle creditering, uiterlijk binnen 1 week na ontvangst van de retourzending.
  • –  Woon je in Nederland, België of Duitsland? Dan zijn de retourkosten slechts 6,95,-.Het aanmelden van een retour kan via een mail naar info@stylingbymelissa.nl met daarin je ordernummer, naam en reden van retour. Wij streven erna om binnen 48 uur een reactie te sturen en een retourlabel toe te zenden.